Kiinteistönhoitopalvelut

Kouvolan Mixamin lumenpudotusammattilaiset hoitavat työn oikeanlaisella kalustolla turvallisesti. Käytämme henkilönostinta räystäiden sekä vaikeiden paikkojen puhdistamiseen jäästä, lumesta ja roskista

Miksi lumien ja jäiden pudotus on taloyhtiöille ja kiinteistön omistajille tärkeä asia?

Kiinteistöalueen turvallisuus on taloyhtiön (omistajan) vastuulla. Vahingon sattuessa taloyhtiön on pystyttävä osoittamaan talvikunnossapidon huolellinen hoitaminen. Sopimalla etukäteen ammattilaisten kanssa tehtävästä lumien ja jäiden tarkkailusta, vaaratilanteita ei pääse syntymään.

Miten kiinteistöjen lumenpudotukset hoidetaan?

Sovittaessa tarkkailemme lumi- ja jäätilanteen etenemistä kohteessa ja reagoimme niihin sopimuksen mukaan jo ennakoivasti.

Tilaajan itse todetessaan pudotuksen tarpeellisuuden, käymme katsomassa kohteen ja teemme suunnitelman ja mahdollisen kustannusarvion.

Tarvittaessa tiedotamme asukkaita työstä etukäteen, jotta heillä on mahdollisuus siirtää esim. autoja ja irtaimistoa pudotuksien tieltä.

Pudotusalueet rajataan puomein ja varoituskyltein. Tämän lisäksi kohdetta valvotaan alhaalta käsin. Näillä toimilla varmistetaan, etteivät ohikulkijat pääse pudotusalueelle.

Pudotukset hoidetaan joko katolta käsin valjaita käyttäen tai tarvittaessa henkilönostimin.

Työ tehdään aina turvallisesti ja huolellisesti, kattorakenteita turhaan vahingoittamatta.

Sadevesijärjestelmien pesu ja puhdistus

Rakennusten sadevesirännit roskaantuvat syksyisin. Sadevesirännien toimivuuden varmistamiseksi puhdistus/tarkistus tulisi tehdä ainakin kaksi kertaa vuodessa, syksyisin ja keväisin.

Rakennuksen sijainti ja lähiympäristön puut sekä korkeat pensaat vaikuttavat puhdistuksen tarpeeseen.

Poistamme vesikourut roskista ja kasvillisuudesta, jonka jälkeen huuhtelemme ne toimivuuden tarkistamiseksi. Samalla tulee esiin myös mahdolliset vuodot ja kaatojen muutokset.

Syöksytorviin jääneet tukokset tekevät seinille ylivuotoja, joista aiheutuu lika- ja kosteusvaurioita, sekä talvisin jäätymisongelmia.

Sadevesijärjestelmät huolletaan joko katolta käsin valjastöinä tai henkilönostimella.