IBC-konttien puhdistus

Puhdistamme ja kierrätämme IBC-kontteja uusiokäyttöön. Tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Tilaaja voi itse toimittaa kontit pesupisteeseemme tai tarvittaessa järjestämme myös noutopalvelun.

Miten puhdistus tehdään?

Sisäpuolen puhdistuslinjamme on kolmivaiheinen; ensin kontti pestään pistemäisellä 360° suihkulla, joko kylmällä tai kuumalla (Flocon -kierrätetyllä) vedellä, kontin sisällöstä riippuen.

Seuraavassa vaiheessa kontti huuhdellaan lyhyesti vesijohtovedellä.
Valutuksen jälkeen kontti imuroidaan tyhjäksi joka nurkasta.

Ulkopuolelta kontti ja kehikko pestään painepesurilla ja poistetaan tarrat ja muut ylimääräiset merkinnät. Samalla tarkistetaan kehikon, venttiilien ja korkkien kunto.

Mikäli kontti havaitaan prosessin aikana kelvottomaksi uusiokäyttöön, se tyhjennetään ja sen jälkeen toimitetaan asianmukaisesti metalli- ja energiakierrätykseen.

Likainen pesuvesi menee puhdistettavaksi Flocon -järjestelmään, jonka käsittelyn jälkeen vettä voidaan käyttää pesuprosessissa uudelleen ja uudelleen. Järjestelmä ei päästä haitallisia aineita ulos suljetusta ketjusta, eikä vettä mene hukkaan. Meidän puhdistuspalvelumme on ympäristöystävällinen valinta!

Flocon Water Purification  – Miten se oikein toimii?

Olemme ensimmäinen yritys Suomessa, joka hyödyntää Floconin teknologiaa tällä alalla.

Flocon -teknolgia perustuu elektrokoagulaatioon, jonka avulla likainen vesi erotetaan puhtaaksi vedeksi ja pieneksi määräksi kiinteää sakkaa. Prosessin lopputulos on usein paljon puhtaampi kuin kilpailevien teknologioiden; jopa öljyt ja rasvat puhdistetaan tehokkaasti – niin kuin mikä tahansa muu elollinen materia. Kaikki tämä hyvin lyhyessä ajassa.

Flocon hyödyntää (vihreää) sähköä ja muutamia turvallisia kemikaaleja ja happoja pH-tasapainon ja sakkautumisen säätelyyn. Sivutuotteena vapautuu vain vähän vetykaasua, jota hyödynnetään sakan nostamisessa keräyssäiliöön.

Teknologia on siis hyvin ympäristöystävällinen ja tehokas, sekä tekee haitallisen sakan hävittämisestä helppoa esimerkiksi energiajätteenä.